Kiekon talvimestaruuskilpailut |
la 25.01. | Kotka, Ruonalan urheiluhalli, Mussalontie 280, 48300 KOTKA | Järjestävä seura | Karhulan Katajaiset | WA-luokka | - |
WWW | https://karhulankatajaiset.sporttisaitti.com/kiekonheiton-talvimestaruuskilpailu/ |
Sarjat/Lajit |
25.01. klo 09:30 alkaen:
|
Lajien lisätiedot | |
Ilmoittautuminen |
19.01.2025 mennessä Lisätiedot: Tässä kilpailussa on käytössä ilmoittautumismaksujen verkkomaksaminen. Ilmoittautumismaksut tulee maksaa ilmoittautumisen lopuksi verkkopankissa. Jos verkkomaksaminen ei onnistu, tulee osallistumismaksu suorittaa Karhulan Katajaisten tilille FI27 5172 2040 0004 47 ja kuitti maksusta tulee toimittaa sähköpostiin [email protected]. Tarkat ilmoittautumismaksut ovat ilmoittautumisen lajien valinnan yhteydessä. |
Ilmoittautumismaksut |
18€ / laji, jälki-ilmoittautuminen 108 € / laji.
Tässä kilpailussa on käytössä ilmoittautumismaksujen verkkomaksaminen. Ilmoittautumismaksut tulee maksaa ilmoittautumisen lopuksi verkkopankissa. Tarkat ilmoittautumismaksut ovat ilmoittautumisen lajien valinnan yhteydessä. |
Tiedustelut |
Henkilö/Toimisto: Kilpailuvastaava Sanna Lahti Sähköpostiosoite: [email protected] Henkilö/Toimisto: Kilpailunjohtaja Lauri Vuorinen Puhelin: 050 5921383
|
Tulospalvelu |
|
Lisätietoja |
ILMOITTAUTUMINEN, TULOSRAJAT JA AIKATAULU
- Kilpailussa käytössä sähköinen ilmoittautuminen, ja ilmoittautuminen on suoritettava viimeistään sunnuntaina 19.1.2025.
- T15- ja P15-sarjat suljettu. Ko. sarjoihin voi ilmoittautua vain 2010 ja 2011 syntyneet, ei tätä nuoremmat.
- SUL:n kilpailuvaliokunta päättää tulosrajoista marraskuussa 2025.
- Ensimmäinen laji käynnistyy alustavasti aamulla klo 9.30. Lajit aikataulutetaan järjestykseen T15, P15, N17, M17, N19, M19, N ja M. Viimeisen lajin arvioitu alkamisajankohta NOIN klo 18.
VÄLINETARKASTUS
Välinetarkastus on avoinna perjantaina 24.1. klo 18-20, ja varsinaisena kilpailupäivänä 25.1. klo 8:00 alkaen. Välineet on jätettävä tarkastukseen viimeistään 90 min ennen lajin alkua, T15-sarjan osalta viimeistään klo 8.15. |
|